Logo
Dark Light
Bumerang - Yazarkafe
Let’s Bodrum Projesi Tanıtıldı
Bu yazı  6700 kere görüntülenmiş olup, YAZARın kendi görüşlerini ifade eder...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, turizmi 12 aya yayarak, kenti dünyanın ilk beş tematik destinasyonundan biri haline getirmeyi amaçlayan “Let’s Bodrum Projesi”, hayata geçiriliyor. Bodrum Voyage Otel’de düzenlenen sunum ile Let’s Bodrum faaliyetleri anlatıldı. Sunuma; Bodrum, Muğla, İzmir ve İstanbul’dan çok sayıda basın mensubu katıldı. Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı Adnan Polat da, projenin anlatıldığı otele gelerek Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Ortakent Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz ile beraber sunumu dinledi. Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Adnan Polat’ın bu projeyi çok beğendiğini ve destek olmak için hazır bulunduğunu açıkladı.

Bodrum Belediye Başkanı Kocadon, bu projenin Bodrum’un tanıtımı için çok muhteşem bir proje olduğunu belirtti. Kocadon, “Bu proje hem Bodrum tanıtımı için, hem Bodrum esnafı için, hem de Bodrum ekonomisi için çok muhteşem bir proje. Dünyanın dijital devrime geçişinin Türkiye ayağının bir ilçede, Bodrum’da başlaması güzel bir şey. Bu projeden esnafımız, müzelerimiz, herkes faydalanacak bundan. Bu müthiş bir ekonomik çark aynı zamanda. Başında Türk olan bu kadar büyük firmanın bir araya gelmesi çok önemli bir şey. Türkiye İş Bankası, Turkcell, Haber Türk gibi büyük firmaların bu projede olması, projenin ne kadar doğru bir proje olduğunun göstergesi. Bu nedenle ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şu anda 110 iş yeri ile anlaşma imzalandı” dedi.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan da yaptığı açıklamada, “Let’s Bodrum hareketinde çok önemli markalar var. Dört tane önemli marka Bodrum için bir araya gelmiş oluyor. Bodrum için, Bodrum’da yaşayan insanlarımız için, Türk turizmi için çok önemli bir hareket diye düşünüyorum. Bu, büyük şirketlerin üst düzey yöneticilerinin katıldığı bir organizasyon. Çok faydalı olacak diye düşünüyorum. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür eder, Bodrum’a ve ülke ekonomimize hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Mobilera tarafından yapılan Let’s Bodrum Projesi’nin, yerli ve yabancı tüm Bodrum’a gelenlere ayrıcalık ve avantajlar sağlayacağı düşünülüyor. Bodrum’u ziyaret eden yerli ve yabancı ziyaretçiler havaalanlarından ve yarımadanın çeşitli noktalarında bulunan stantlardan Let’s Bodrum kartlarını alarak bu imkanlardan yararlanabilecek. Aynı zamanda yabancı ziyaretçilerin kendi telefonlarını avantajlı tekliflerle kullanmalarına olanak tanıyacak TÜRSAB SIM Projesi’nin pilot uygulaması da Bodrum’da, Let’s Bodrum ile hayat bulacak.

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden Bodrum’u dünyanın ilk beş tematik destinasyonundan biri haline getirmeyi hedefleyen Let’s Bodrum Projesi’nin çatısını oluşturan Let’s Bodrum Kart’ın, 1 ay sonra hayata geçmesi planlanıyor. Kişisel tercihleri dikkate alarak hizmet vermeyi hedefleyen Let’s Bodrum, Bodrum ziyaretçilerine; kafe, mağaza ve eğlence yerlerindeki harcamalarında indirimlerin yanı sıra kültür-sanat etkinliklerinden öncelikli ve avantajlı olarak yararlanma fırsatı sunuyor.

Tüketicinin harcama analizini yaparak, beğenisine uygun mekan, ürün ve sürpriz fırsatlar da öneren Let’s Bodrum, yabancı ziyaretçilere yönelik ön ödemeli SIM Kart uygulamasıyla da tatil süresince kendi telefon cihazlarını sorunsuz kullanmalarına olanak tanıyor. Proje, sadece son kullanıcılara değil ayrıca program dahilindeki yüzlerce üye iş yerine de kazanç ve tanıtım imkanı sağlıyor. Ziyaretçiler, havaalanları dahil Bodrum yarımadasının çeşitli bölgelerinde kurulan stantlardan temin edebilecekleri “Let’s Bodrum Kart” ile bu olanaklardan anında yararlanmaya başlıyor. Böylece tüm dijital ve teknolojik araçlar kullanılıp üye iş yerleri ile Bodrum dostu tüketiciler arasında bir platform oluşturuluyor.

Let’s Bodrum ile en büyük hedeflerinin kentteki turizmi yıl geneline yaymak olduğunu ifade eden BODTO Başkanı Mahmut Kocadon, Let’s Bodrum basın tanıtımında yaptığı konuşmada, “Yüksek sezon haricinde gerçekleştirilecek pek çok farklı etkinlikle Bodrum’u tam bir cazibe merkezi haline getirmeyi arzu ediyoruz. Bodrum yıl boyunca kültürel ve sanatsal aktiviteler, eğlence ve dinlenme olanakları, yeme içme zenginliği, doğasıyla mutluluk vaat ediyor. Let’s Bodrum Projesi Bodrum’u, sevenlerinin kalbinde canlı tutmak, bilmeyenlerde ise merak uyandırmayı amaçlıyor” ifadelerini kullandı.

Let’s Bodrum‘un ilk ayağı olan Let’s Bodrum Kart ile sağlanacak avantajların Bodrum’u ziyaret edenlere kendilerini ayrıcalıklı hissettirmeyi, üye iş yerlerinin ise ticaretlerini 12 aya yayarak, iş hacimlerinde artış sağlamak istediklerini belirten Mahmut Kocadon, “BODTO öncülüğünde hayata geçirilen proje ile ayrıca, üye iş yerleri program destekçilerinin gücünden faydalanırken, proje kapsamında yer alan tüm dijital ve basılı mecralarda kendilerini tanıtma olanağı bulacak. Böylece Let’s Bodrum, Bodrum’da faaliyet gösteren iş yerlerinin uluslararası tanıtımına olanak tanıyacak” şeklinde konuştu.

İhlas Haber Ajansı

Lets-Bodrum

lets-bodrum-plaj

Bu yazı için bir yorum yap..




        

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazı ve yorumlar hiçbir şekilde sitemizin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Bunlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
                

Eser Ürküt   Eser ÜRKÜT   eser@egehaberleri.net

 

12 Mart 2023

Viktorya, Seyşeller — Lider kripto türevleri borsası ve Copy Trade platformu olan Bitget, dünya çapında milyonlarca trader tarafından kullanılan bir... devamını oku

 

Zeren Dağdeviren

 

 

  Zeren DAĞDEVİREN   zeren@egehaberleri.net

 

30 Eylül 2020

Merhaba, 2020 Yazına veda ettiğimiz bu günlerde, sizlerle buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Her yaz genellikle Ege ve Akdeniz bölgelerindeki Antik şehirleri ve ilgimi çeke... devamını oku

 

Hüseyin Bora Çelik

 

 

  Hüseyin Bora ÇELİK   hboracelik@gmail.com

 

Saadete kutlu yürüyüş (1. Bölüm) Rüyaların tılsımına hepimiz elbet inanırız, iyiye veya kötüye yorarız zaman zaman; Bazen “hayırdır inşallah” diyip birkaç gün etkisinde ka... devamını oku

 

Merve Küçük

 

 

  Merve KÜÇÜK   mrv.kck1323@gmail.com

 

 

Aslıhan Uğur

 

 

  Aslıhan UĞUR   aslihanugur81@hotmail.com

 

Ekrem Örsoğlu

 

 

  Ekrem ÖRSOĞLU   zeus@egehaberleri.net

 

Mahmut Taylan Tüfek

 

 

  Mahmut Taylan TÜFEK   mtaylan.tufek@gmail.com

 

18 Nisan 2018

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ne kadar tanıyoruz bunu bilmeden onun hakkında yapılan konuşmalar doğru değildir. Benc... devamı

Melahat Erten Tekeşin

 

 

  Melahat Erten TEKEŞİN   melahattekesin@gmail.com

 

Süleyman Türkoğlu

 

 

  Süleyman TÜRKOĞLU   suleymanturkoglu333@gmail.com

 

 

Ege Haberleri