Logo
Dark Light
Bumerang - Yazarkafe
Sezon Finali
Bu yazı  5980 kere görüntülenmiş olup, YAZARın kendi görüşlerini ifade eder...

Değerli Okuyucularım, sizlere bu pencereden ulaşmaya çalıştık. Konuları işlerken farklı üslup yerine doğal olmaya çalıştık. Birilerini incitmemek için üstü kapalı ifade ettik. Fakat sizler o kadar değerlisiniz, zekisiniz ki, bizlerin ne demek istediğini daha cümle bitmeden anladınız. Kısacası duygularınıza tercüman olmaya çalıştık.

Ege Haberleri ve Alieren’in Dünyası olarak yola çıktığımız bu platformda bizlere desteğini esirgemeyen dostlarımızdan Sayın Ekrem Örsoğlu’na çok teşekkür ederiz. Ele aldığı konular hayatın ta gerçekleri. Takipçileri O’nu hiç yalnız bırakmıyor. Yazıları okunuyor, sosyal medyada takipçileri tarafından paylaşılarak bir çok kitleye ulaşıyor.

Temmuzun ilk haftasını da geride bırakmış bulunuyoruz. Okullar kapandı, sınavlar bitti, diziler sezon finallerini yaptı, meclis tatile girmek üzere, aileler tatile çıkmaya hazırlanıyorlar. Eee biz de geçici olarak yazılarımıza ara verebiliriz sanırım. Buradan sizlerle buluşmak inanın çok güzel bir duygu.

Yüzlerce mail alıyoruz, bu mailler bizlere ilham kaynağı oluyor. İşimizi daha nasıl iyi yapabiliriz sorusuna ışık tutuyor. Siz sevgili okuyucularıma selam ve saygılarımı sunuyorum. Eser ÜRKÜT.

 

1 yorum
  • avatar Ekrem Örsoğlu
    07 Temmuz 2013
    #1

    Sezon Finali yazınızla adıma yaptığınız dost övgünüze teşekkür ederim. Yaşamım içerisinde sakar bir adam olduğumun farkındayım ancak hiç kalp kırmamaya özellikle dikkat ettiğimi söyleyebilirim. Ege Haberleri ve Alierenin Dünyası’nda bana açılan bu pencereden nasıl keyif aldığımı anlatmam gerekirse, şimdilerde faaliyetine son verdiğim Karadeniz Radyo Reklam Yayıncılık firmasının sahibi olduğum dönemlerde, ulusal sayılı radyolardan birisinde Yaprak Dökümü ve Arkadaş isimli programlarımı siz dostlarımla buluşturduğum zamanlarda dahi böylesine keyif almamıştım. Adıma açılan bu köşeden dostlarımla buluşmam her ne kadar dost desteği olarak görülse de, Kendimi bir yazar olarak bu ailenin içinde hissettim. Bundan sonra da dost desteğim sürecektir. Sevgi ile kalın Ekrem Örsoğlu.





        

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazı ve yorumlar hiçbir şekilde sitemizin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Bunlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
                

Eser Ürküt   Eser ÜRKÜT   eser@egehaberleri.net

 

12 Mart 2023

Viktorya, Seyşeller — Lider kripto türevleri borsası ve Copy Trade platformu olan Bitget, dünya çapında milyonlarca trader tarafından kullanılan bir... devamını oku

 

Zeren Dağdeviren

 

 

  Zeren DAĞDEVİREN   zeren@egehaberleri.net

 

30 Eylül 2020

Merhaba, 2020 Yazına veda ettiğimiz bu günlerde, sizlerle buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Her yaz genellikle Ege ve Akdeniz bölgelerindeki Antik şehirleri ve ilgimi çeke... devamını oku

 

Hüseyin Bora Çelik

 

 

  Hüseyin Bora ÇELİK   hboracelik@gmail.com

 

Saadete kutlu yürüyüş (1. Bölüm) Rüyaların tılsımına hepimiz elbet inanırız, iyiye veya kötüye yorarız zaman zaman; Bazen “hayırdır inşallah” diyip birkaç gün etkisinde ka... devamını oku

 

Merve Küçük

 

 

  Merve KÜÇÜK   mrv.kck1323@gmail.com

 

 

Aslıhan Uğur

 

 

  Aslıhan UĞUR   aslihanugur81@hotmail.com

 

Ekrem Örsoğlu

 

 

  Ekrem ÖRSOĞLU   zeus@egehaberleri.net

 

Mahmut Taylan Tüfek

 

 

  Mahmut Taylan TÜFEK   mtaylan.tufek@gmail.com

 

18 Nisan 2018

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ne kadar tanıyoruz bunu bilmeden onun hakkında yapılan konuşmalar doğru değildir. Benc... devamı

Melahat Erten Tekeşin

 

 

  Melahat Erten TEKEŞİN   melahattekesin@gmail.com

 

Süleyman Türkoğlu

 

 

  Süleyman TÜRKOĞLU   suleymanturkoglu333@gmail.com

 

 

Ege Haberleri