Logo
Dark Light
Bumerang - Yazarkafe
Merhaba !
Bu yazı  1.5830 kere görüntülenmiş olup, YAZARın kendi görüşlerini ifade eder...

Bir şair ve söz yazarı olarak yıllardır yazıyorum. Duygularımı kelimelere aktarmak, mısralara sığdırmakla geçiyor zaman. Aslında uzun bir yolculuk benimkisi. Gittiğim yerlerden, tanıştığım kişilerden hep anılar biriktirdim. Kimi zaman ağladım, kimi zaman güldüm, düşündüm, şaşırdım. Yaşım ilerledikçe sadeliğin, samimiyetin, sevginin ve en önemlisi saygının hayatımızda ne kadar önemli olduğunu anladım.

Değişen dünyaya ayak uydurmak bu yaşlarda ne kadar zor olsa da “öğrenmenin yaşı yoktur” deyişiyle, gençlerden yardım alarak, değişen zamana bir adım ben de attım. Fakat şunu fark ettim; Elektronik yaşam, iletişim, giyim vb şeyleri ben anlamaya ve yapmaya çalışıyorum.

Benim de bu güne kadar yaptığım, emek verdiğim çok şey var. Onları yok saymak, unutmak imkansız. Bu sebeple zaman zaman o günleri anlatmaya, yazmaya karar verdim. Yalnız bir husus beni rahatsız etti. Evet, birikimlerimi yazacağım da, ne şekilde okunmasını sağlayacağım, kimlerle paylaşacağım diye düşündüm. Birkaç girişimim oldu fakat sunuçlanmadı. Doğruyu söylemek gerekirse çok üzüldüm tabii.

Günler geldi geçti, bir dost bulamadım derken bir haziran akşamı (2014) tanıştığım Eser Ürküt ve eşi bana hayatta ümitlerin ve beklentilerin bir gün gerçekleşebileceğini, kalıcı ve samimi olarak bir şeyler yaptığınızda o birikimlerin doğru adrese ulaşabileceğini gösterdiler. Halen idare ettikleri Alierenin Dünyası ve Ege Haberleri İnternet Medya Grubunda bir yer vererek beni onurlandırdılar.

Güzel günlerin, üzücü olayların, hastalıkların, ayrılıkların ne zaman karşımıza çıkacağını bilemeyiz. Yani hayatımızda nelerle karşılaşacağımızın bir garantisi, bir belirtisi yoktur. Bu düşünceyle, olabilecek her şeye hazırlıklı olup, yaşama sımsıkı sarılmak, yapabileceklerimizi aksatmadan yapmak bizlerin amacı olmalı. Geçmişi unutmadan bu günü yaşamak, geleceğe avans olsun.

Her gününüz dünden daha iyi olsun..
Zeren Dağdeviren.
zeren-dagdeviren

14 yorum
  • avatar Ekrem Örsoğlu
    01 Aralık 2014
    #1

    Sevgi ve düşüncelerini paylaşarak çoğaltan, çoğalan o sevgi ve düşüncenin aydınlattığı yolda, cesaretle adımlarını esirgemeyen Alierenin Dünyası internet medya gurubuna katılışınız beni sevindirdi. Üç yılı aşkın bir süredir gözlem ve yorumlarımı yansıttığım, dostlukların ve sevginin zirve yaptığı penceremin yanında, bir pencerenin daha açılmasıyla, her canlının gerek duyduğu oksijeni çoğaltacağımız inancında Hoş geldiniz der, başarılar dilerim.

  • avatar SEÇKİN DUMAN
    01 Aralık 2014
    #2

    Kalbinizin güzelliği ile zekanın buluştuğu yere sanat deniyor. Bunun en seçkin örneği sizsiniz. Tebrik ediyorum. Saygılarımla..

  • avatar FATİH ŞAHİN
    01 Aralık 2014
    #3

    Girdiğiniz yeni yol, her zaman düz,, asfalt, çoğu zaman parke döşeli, ama her zaman iniş olsun dileklerimle. Başarılar…

  • avatar Taylan Tüfek
    01 Aralık 2014
    #4

    Yazılarınızı heyacanla bekliyoruz

  • avatar Metin Şahin
    01 Aralık 2014
    #5

    Basarilarinizin devamı dileğiyle. Hep umutla kalın. Selamlar

  • avatar Utku Uluer
    01 Aralık 2014
    #6

    ilk yazı ısınma turları 50. yazıda görüşmek üzere Zeren Hanım 🙂

  • avatar Funda Uluer
    02 Aralık 2014
    #7

    Güzel, acı, tatlı bir çok anıyı sizden dinlemek çok hoştu. Şimdi eminim bir çok okurunuz da benim gibi sizin sürekli takipçiniz olacaktır. Başarılar diliyorum.

  • avatar Davut Cemal
    02 Aralık 2014
    #8

    Başarılarınızın devamını dileriz.. Tanzimat emlak davut cemal.

  • avatar Linda Cemal
    02 Aralık 2014
    #9

    Tebrik eder başarılarılarınızın devamını dilerim. Tanzimat emlak linda cemal.

  • avatar Nükhet Ulaşdır
    02 Aralık 2014
    #10

    Uzun yıllar güzel yazılarınızı okuyabilmek dileğiyle, sevgiler…

  • avatar Mehmet Ulaşdır
    03 Aralık 2014
    #11

    Yazı hayatınızda başarılar diler, uzun yıllar güzel yazılarınızı okumak ve bilgilenmek isteriz. Başarılar.

  • avatar Arzu Altınanıt
    03 Aralık 2014
    #12

    Güzel şarkı sözlerinizle büyüdükten sonra yazılarınızı okumak büyük bir keyif olacak. Sevgiler…

  • avatar Selma Seven
    03 Aralık 2014
    #13

    Şimdiye dek az kişinin keyif alma şansı bulduğu güzel yazı ve anılarınızın daha geniş kitlelere ulaşacak olmasına çok sevindim. Sevgiler…

  • avatar Nimet Özdenizmen
    04 Aralık 2014
    #14

    Canım arkadaşıma çıktığı bu yolda başarılar diliyor o espritüel dilini yazılarına da yansıtacağını sanıyorum. Son derece tatlı dilli olan bu hanımefendinin anılarını dinlemek size büyük keyif verecektir. Sadece onu takip edin.





        

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazı ve yorumlar hiçbir şekilde sitemizin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Bunlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
                

Eser Ürküt   Eser ÜRKÜT   eser@egehaberleri.net

 

12 Mart 2023

Viktorya, Seyşeller — Lider kripto türevleri borsası ve Copy Trade platformu olan Bitget, dünya çapında milyonlarca trader tarafından kullanılan bir... devamını oku

 

Zeren Dağdeviren

 

 

  Zeren DAĞDEVİREN   zeren@egehaberleri.net

 

30 Eylül 2020

Merhaba, 2020 Yazına veda ettiğimiz bu günlerde, sizlerle buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Her yaz genellikle Ege ve Akdeniz bölgelerindeki Antik şehirleri ve ilgimi çeke... devamını oku

 

Hüseyin Bora Çelik

 

 

  Hüseyin Bora ÇELİK   hboracelik@gmail.com

 

Saadete kutlu yürüyüş (1. Bölüm) Rüyaların tılsımına hepimiz elbet inanırız, iyiye veya kötüye yorarız zaman zaman; Bazen “hayırdır inşallah” diyip birkaç gün etkisinde ka... devamını oku

 

Merve Küçük

 

 

  Merve KÜÇÜK   mrv.kck1323@gmail.com

 

 

Aslıhan Uğur

 

 

  Aslıhan UĞUR   aslihanugur81@hotmail.com

 

Ekrem Örsoğlu

 

 

  Ekrem ÖRSOĞLU   zeus@egehaberleri.net

 

Mahmut Taylan Tüfek

 

 

  Mahmut Taylan TÜFEK   mtaylan.tufek@gmail.com

 

18 Nisan 2018

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ne kadar tanıyoruz bunu bilmeden onun hakkında yapılan konuşmalar doğru değildir. Benc... devamı

Melahat Erten Tekeşin

 

 

  Melahat Erten TEKEŞİN   melahattekesin@gmail.com

 

Süleyman Türkoğlu

 

 

  Süleyman TÜRKOĞLU   suleymanturkoglu333@gmail.com

 

 

Ege Haberleri