Logo
Dark Light
Bumerang - Yazarkafe
Güle Güle 2012, Hoş geldin 2013 !
Bu yazı  5230 kere görüntülenmiş olup, YAZARın kendi görüşlerini ifade eder...

2013’e merhaba derken Alierenin Dünyası ve Ege Haberleri ekibi olarak çok mutluyuz. Mutlu luğumuzu sizlerle paylaşmak istedik. Başarılarımız sitelerimize gönül verenler sayesinde bir kat daha artmıştır. Her geçen gün daha iyiye yol almaktayız. Her zaman olduğu gibi 2012 yılında da yazılarımızda hep gerçekleri dile getirdik. Belgesiz ve hukuk süzgecinden geçmeyen yazılarımız olmadı.

Günlük yaşamdan, sizlerin gönderdiği mail bildirimlerinden çok yararlandık. Etrafımıza baktığımızda o kadar çok konu malzemesi var ki, bunların sadece bir kaçını sizlere aktarabildik. Hangi konuya el attıysak, okurlarımız ve takipçilerimizden yüzlerce mail aldık. Belli ki. İnsanlar bahis konulardan çok muzdarip olmuşlar ve kendilerinden bir şeyler bulmuşlar. Birkaç cümleyle ifade ettiler. Hakikatlerden ayrılmadan yolumuza devam ettik.

Geride bıraktığımız 2012’de yazılarımız çok daha ilgi gördü. Okunma, beğenme, tıklanma sayılarımız hızla arttı. Sosyal medyada daha çok paylaşımlarımız oldu. İnsanlar arasında etkileşim arttı. Bazılarının dikkatini bir noktaya çekmeyi başarabildik. Yazılarımız ses getirmeye devam etti.

Sitelerimizin ziyaretçi trafiği arttı. Ulusal medyada, Hürriyet Yazarkafe’de içeriklerimiz daha çok kişiye ulaştı. Google tarafından derecelendirme olarak bilinen Google Pagerank ölçümlerinde 4/10 olduk. Alexa sıralamasında dünyada tüm siteler içerisinde ilk bir milyonun içinde yer aldık. İndekslenen konu ve içerik sayımız arttı. Arama motorlarının çoğunda birinci sayfada yer alıyoruz.

Yukarıda saydığımız başarıları tek başımıza elde etmedik. Baş yazarlarımızdan Sayın Ekrem Örsoğlu’nun hiç sektirmeden, titizlikle gün ve gün yazılarını hazırlaması, sonra da paylaşımlarıyla çok daha fazla kişiye ulaşması, kendi takipçilerinin sadıklığı ile sitelerimize katma değer sağlamıştır. Ekrem beyin ele aldığı konular bakış penceresinin biraz alışılmışın dışında olduğundan yazıları çok ilgi görmektedir. Okuyucuları her yeni yazısını iple çekmektedir.

Sitelerimizin hukuk işlerinden sorumlu Sayın Erdal Durak, gücümüze güç katmaktadır. Durak Hukuk Bürosu olarak İzmir’de faaliyet göstermektedir. İçeriklerimizin tamamı hukuk süzgecinden geçtikten sonra yayınlanmaktadır. Hiç kimse ve kuruluşa haksız ithamda bulunmadık. Dile getirdiğimiz hususların hep yasal dayanağı mevcuttur. Ayrıca hukuk danışmanımız Erdal beye teşekkür ederiz.

Gece gündüz sitelerin işler vaziyette bulunmasını sağlayan, bu günlere adım adım gelmemize teknik destek vererek sağlayan Sayın Fırat Küpeli’ye de teşekkür eder, Küpeli.Net’in başarılarının daim olmasını dileriz.

Yine fikirleriyle ilham bulduğumuz sanat camiamızdan Sayın Olcay Kavuzlu (Unutma Beni dizisinden), Sayın Seval Gökçe (Umutsuz Ev Kadınları dizisinden), Sayın Rüçhan Çalışkur ve Yasemin Heper Büyükağaoğlu (Benim İçin Üzülme dizisinden), Sayın Asuman Bora (Dila Hanım dizisinden), Sayın Ali Uyandıran (Altı Mantı dizisinden), Sayın Uğur Çavuşoğlu (Düriyemin Güğümleri-Duran Aga), Sayın Cenk Behramsu (Köşe Filmi Yapımcısı), Hüseyin Bağlar (Bursa Devlet Tiyatrosu – Karagöz karakteri), Huri Sapan ve isimlerini sayamadığım tüm dostlarıma teşekkür eder, iyi seneler dilerim.

Yeni yılda okuyucularımıza yeni projelerimiz ve sürprizlerimiz olacak. Sizlerin verdiği manevi güçle çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Hep birlikte paylaşımlarımızı sürdürerek, 2013 yılının huzur, sağlık, mutluluk ve başarı getirmesi dileğiyle. Sevgiyle kalın..

Bu yazı için bir yorum yap..




        

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazı ve yorumlar hiçbir şekilde sitemizin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Bunlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
                

Eser Ürküt   Eser ÜRKÜT   eser@egehaberleri.net

 

12 Mart 2023

Viktorya, Seyşeller — Lider kripto türevleri borsası ve Copy Trade platformu olan Bitget, dünya çapında milyonlarca trader tarafından kullanılan bir... devamını oku

 

Zeren Dağdeviren

 

 

  Zeren DAĞDEVİREN   zeren@egehaberleri.net

 

30 Eylül 2020

Merhaba, 2020 Yazına veda ettiğimiz bu günlerde, sizlerle buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Her yaz genellikle Ege ve Akdeniz bölgelerindeki Antik şehirleri ve ilgimi çeke... devamını oku

 

Hüseyin Bora Çelik

 

 

  Hüseyin Bora ÇELİK   hboracelik@gmail.com

 

Saadete kutlu yürüyüş (1. Bölüm) Rüyaların tılsımına hepimiz elbet inanırız, iyiye veya kötüye yorarız zaman zaman; Bazen “hayırdır inşallah” diyip birkaç gün etkisinde ka... devamını oku

 

Merve Küçük

 

 

  Merve KÜÇÜK   mrv.kck1323@gmail.com

 

 

Aslıhan Uğur

 

 

  Aslıhan UĞUR   aslihanugur81@hotmail.com

 

Ekrem Örsoğlu

 

 

  Ekrem ÖRSOĞLU   zeus@egehaberleri.net

 

Mahmut Taylan Tüfek

 

 

  Mahmut Taylan TÜFEK   mtaylan.tufek@gmail.com

 

18 Nisan 2018

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ne kadar tanıyoruz bunu bilmeden onun hakkında yapılan konuşmalar doğru değildir. Benc... devamı

Melahat Erten Tekeşin

 

 

  Melahat Erten TEKEŞİN   melahattekesin@gmail.com

 

Süleyman Türkoğlu

 

 

  Süleyman TÜRKOĞLU   suleymanturkoglu333@gmail.com

 

 

Ege Haberleri