Logo
Dark Light
Bumerang - Yazarkafe
2013 Türkiye Müzik Ödülleri Sahiplerini Buldu
Bu yazı  4340 kere görüntülenmiş olup, YAZARın kendi görüşlerini ifade eder...

İstanbul Kongre Merkezinde yapılan 2013 Türkiye Müzik Ödülleri bu gece sahiplerini buldu. Star Tv’de canlı yayınlanan 2013 Türkiye Müzik Ödülleri sahipleri bu akşam belli oldu. 1995 yılından berii Kral Tv adı ile verilen ödüller bu yıl ismi Türkiye Müzik Ödülleri olarak değiştirildi ve ödül sahipleri ödüllerini bu isimle aldı.

Bu yıl 19uncu yılına giren Kral Müzik Ödülleri, müzik sektörünün tüm paydaşlarının desteğiyle Türkiye Müzik Ödülleri adını aldı. Türkiye’nin en önemli müzik ödülleri gecesinin adayları geçen ay düzenlenen basın toplantısında duyurulmuştu. 2012 yılı müzik çalışmalarının değerlendirmeye alındığı süreçde, MÜYAP ve Nielsen verileri, halkın oyları ve uzman jürinin değerlendirmesi ışığında Türkiye Müzik Ödülleri’nde kazanan isimler belirleniyor.

Müslüm Gürses, Halil Sezai tarafından “Adını Sen Koy” şarkısı ile anıldı. Halil Sezai, kendi yaptığı Tişörtü Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Hanım’a hediye etti. Çözüm süreciyle birlikte ortaya çıkan Akil İnsanlar Heyeti’nin en dikkat çekici isimlerinden biri olan ünlü sanatçı Orhan Gencebay, Kral TV Müzik Ödülleri gecesinde yaptığı konuşmayla damga vurdu.

Kral Tv Müzik Ödülleri gecesinde En iyi proje  ödülünü DİVA Bülent Ersoy’un elinden alan Akil insan Orhan Gencebay, ödül sonrası Gelin Birlik Olalımın sözlerini okudu.

Somut verilere göre belirlenen adaylar, yine tüm süreci açık bir şekilde duyurulan kriterlere göre değerlendirilerek ödülendirilecek.

2013 Türkiye Müzik Ödülleri sahipleri

En iyi çıkış yapan şarkıcı: Mehmet Erdem.

En iyi özgün film müziği: Yıldıray Gürgen (Evim Sensin)

En iyi özgün dizi müziği: Aytekin Ataş (Muhteşem Yüzyıl)

En iyi Grup: Seksendört

En iyi klip: Ziynet Sali – Her Şey Güzel Olacak

En iyi proje: Orhan Gencebay’la Bir Ömür

En iyi remix: Geri Dönüş Olsa – Emre Kınay

En iyi düet: Soğuk Odalar – Emre Aydın & Gülden Mutlu

En iyi enstrümantal albüm: Dönmez Yol – Erkan Oğur

En iyi albüm: Es – Mustafa Ceceli

En iyi kadın şarkıcı: Göksel

En iyi erkek şarkıcı: Mustafa Ceceli

En iyi single: Beni Biraz Böyle Hatırla – Emre Aydın

En iyi şarkı: Türkan – Demet Akalın

Bu yazı için bir yorum yap..




        

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazı ve yorumlar hiçbir şekilde sitemizin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Bunlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
                

Eser Ürküt   Eser ÜRKÜT   eser@egehaberleri.net

 

12 Mart 2023

Viktorya, Seyşeller — Lider kripto türevleri borsası ve Copy Trade platformu olan Bitget, dünya çapında milyonlarca trader tarafından kullanılan bir... devamını oku

 

Zeren Dağdeviren

 

 

  Zeren DAĞDEVİREN   zeren@egehaberleri.net

 

30 Eylül 2020

Merhaba, 2020 Yazına veda ettiğimiz bu günlerde, sizlerle buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Her yaz genellikle Ege ve Akdeniz bölgelerindeki Antik şehirleri ve ilgimi çeke... devamını oku

 

Hüseyin Bora Çelik

 

 

  Hüseyin Bora ÇELİK   hboracelik@gmail.com

 

Saadete kutlu yürüyüş (1. Bölüm) Rüyaların tılsımına hepimiz elbet inanırız, iyiye veya kötüye yorarız zaman zaman; Bazen “hayırdır inşallah” diyip birkaç gün etkisinde ka... devamını oku

 

Merve Küçük

 

 

  Merve KÜÇÜK   mrv.kck1323@gmail.com

 

 

Aslıhan Uğur

 

 

  Aslıhan UĞUR   aslihanugur81@hotmail.com

 

Ekrem Örsoğlu

 

 

  Ekrem ÖRSOĞLU   zeus@egehaberleri.net

 

Mahmut Taylan Tüfek

 

 

  Mahmut Taylan TÜFEK   mtaylan.tufek@gmail.com

 

18 Nisan 2018

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ne kadar tanıyoruz bunu bilmeden onun hakkında yapılan konuşmalar doğru değildir. Benc... devamı

Melahat Erten Tekeşin

 

 

  Melahat Erten TEKEŞİN   melahattekesin@gmail.com

 

Süleyman Türkoğlu

 

 

  Süleyman TÜRKOĞLU   suleymanturkoglu333@gmail.com

 

 

Ege Haberleri