Logo
Dark Light
Bumerang - Yazarkafe
Benaroyas; Atatürk’ü biz zehirledik
Bu yazı  2.8650 kere görüntülenmiş olup, YAZARın kendi görüşlerini ifade eder...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ne kadar tanıyoruz bunu bilmeden onun hakkında yapılan konuşmalar doğru değildir. Bence Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yüce Allah’ın inayetiyle ülkesini kurtarmak için dünyadaki en güçlü devletlere karşı bağımsızlık mücadelesi veren ve emperyalist güçlere karşı kazanarak Asya ve de dünyanın neresinde olursa olsun özgürlük için mücadele veren ülkeler için yol gösterici bir lider haline gelmiştir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, İstiklal Savaşı’ndan sonra ülkesinde 15 yıl içerisinde büyük atılımlar yaparak en başta harf devrimi, tarımda modernizasyon, askeri siyaset dışı bırakan ve bunlar gibi bir çok konularda gerek iç, gerekse diş güçler tarafından yurtta sulh, dünyada sulh politikasının gerçek uygulayıcısı olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk kadar dünyanın saygısını kazanmış bir lider yoktur.

Bütün bunları yaparken gerek içeride, gerekse dışarıda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü yolundan döndürmek için onu ortadan kaldırmak isteyen düşmanları vardı. Kimileri şahsi çıkarları için, kimisi kurmak istediği Cumhuriyet rejimini kendileri için tehlikeli olarak görenler, kimisi de Türk ırkının kökenlerini araştırmalarından dolayı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü öldürmek için yapılan suikastlar, başarılı istihbarat çalışmaları sayesinde ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ileri görüşleri sayesinde önlenen hemen hemen bir düzüne kadar suikast çalışmaları vardır. Ancak son suikast, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün etrafını sinsice saran o en güvendiği insanlardan gelmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk olayın farkına vardığı zaman iş işten çoktan geçmişti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün masonlar tarafından yavaş yavaş siroz hastalığına yakalanması için harekete geçilmiş; Buna sebep Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mecliste konuşma yaparak mason localarının kapatılması talimatını verdikten sonra Yunanistan’da 1 Ağustos 1948 tarihinde 685 sayılı Laiki Foni Gazetesi’nde çıkan bir yazıda 33. derece mason olan o zamanın koministlerinden Varnalı Bulgar Yahudisi Farmason Avram Benaroyas, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü biz zehirledik” diye beyanatta bulunmuştur. Adamlar mason localarını kapattığı için mason locaları 1948 yılında İsmet İnönü’nün emri ve de Celal Bayar’in desteğiyle Türkiye’nin hemen hemen her şehrinde yeniden açılarak halk evlerine devredilen bütün mal varlıklarını gerisin geriye alarak faaliyetlerine hala devam etmektedir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümüne sebep olanlar onu halkın gözünde küçük düşürmek isteyenler bir nemze de olsa başarılı olmuşlardır. Milli devletten, Lozan’dan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten vazgeçmemizi isteyenler “şehitlik ve gazilik kavramları kalksın” diyenlerle “Türkiye bir mozaiktir ve millet değil halkdır” diyenler bu gün için masonların Türkiye’deki ileri gelenleridir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün daha 1930lu yıllarda söylediği sözleri o gün anlayamayanlar, bugün ne demek istediğini anlayamayanlar veya anlamak işine gelmeyen bazı siyasetçilerimiz bulunmaktadır. O tarihte söylemiş olduğu sözler istiklallerine ve hürriyetlerine kavuşacak o kadar kardeş milletler var ki, bu milletler önlerine çıkan bütün engelleri yenerek emperyalizmi yeryüzünden silerek milletler arasında barışı sağlayacaktır.

Siyonizmin yüzlerce yıl evvel yapmış olduğu “Yeni Dünya Düzeni” başarısızlıkla sonlanmasını Birinci Dünya Savaşı sırasında, bilhassa İngilizlerin hazırlamış olduğu “Asya Çemberi Projesi” Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün komutasında Türk milleti sayesinde başarısız olmuştur.

Zamanımızdaki “Bop Projesi” ise ABDnin uygulamaya çalıştığı şeytani düşüncenin amacı “dünyada tek din, tek dil, tek bayrak” diyerek sınırların kaldırıldığı bir dünya krallığına sahip olmaktır. Yeryüzünde Yahudilerden ilginç gizemli ve de ölüm kusan bir ırk yoktur. Bunların hepsini yok ederek dünyaya adaleti, hukuk düzenini, kardeşliği, getirecek olan Türk ırkı olacaktır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, daima ve her zaman inandığı dünyanın yönetimi elbet bir gün Türk’ün eline geçecektir. İnsanoğlu işte o zaman adalet, ne barış, ne insanlık ne demek olduğunu Yüce Allah’ın izniyle o zaman anlayacak insan olduğunu.

Allah kulu

Bu yazı için bir yorum yap..




        

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazı ve yorumlar hiçbir şekilde sitemizin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Bunlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
                

Eser Ürküt   Eser ÜRKÜT   eser@egehaberleri.net

 

12 Mart 2023

Viktorya, Seyşeller — Lider kripto türevleri borsası ve Copy Trade platformu olan Bitget, dünya çapında milyonlarca trader tarafından kullanılan bir... devamını oku

 

Zeren Dağdeviren

 

 

  Zeren DAĞDEVİREN   zeren@egehaberleri.net

 

30 Eylül 2020

Merhaba, 2020 Yazına veda ettiğimiz bu günlerde, sizlerle buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Her yaz genellikle Ege ve Akdeniz bölgelerindeki Antik şehirleri ve ilgimi çeke... devamını oku

 

Hüseyin Bora Çelik

 

 

  Hüseyin Bora ÇELİK   hboracelik@gmail.com

 

Saadete kutlu yürüyüş (1. Bölüm) Rüyaların tılsımına hepimiz elbet inanırız, iyiye veya kötüye yorarız zaman zaman; Bazen “hayırdır inşallah” diyip birkaç gün etkisinde ka... devamını oku

 

Merve Küçük

 

 

  Merve KÜÇÜK   mrv.kck1323@gmail.com

 

 

Aslıhan Uğur

 

 

  Aslıhan UĞUR   aslihanugur81@hotmail.com

 

Ekrem Örsoğlu

 

 

  Ekrem ÖRSOĞLU   zeus@egehaberleri.net

 

Mahmut Taylan Tüfek

 

 

  Mahmut Taylan TÜFEK   mtaylan.tufek@gmail.com

 

18 Nisan 2018

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ne kadar tanıyoruz bunu bilmeden onun hakkında yapılan konuşmalar doğru değildir. Benc... devamı

Melahat Erten Tekeşin

 

 

  Melahat Erten TEKEŞİN   melahattekesin@gmail.com

 

Süleyman Türkoğlu

 

 

  Süleyman TÜRKOĞLU   suleymanturkoglu333@gmail.com

 

 

Ege Haberleri